Rådgivning

Rådgivning

Vi tilbyder

uforpligtende rådgivning og projektering indenfor sikkerhedsbelysning, LED-belysning, nødstrømsanlæg og UV-C ventilation, som betyder, at I vil kunne tilbyde jeres medarbejdere de bedste og mest sikre forhold på arbejdspladsen.
Vi tager altid udgangspunkt i de gældende love og regler, og deltager gerne i møder med kommunale institutioner og Brand & Redning.

Lysberegning

Skab et sundt arbejdsmiljø

Inden I investerer i ny LED-belysning på arbejdspladsen, er det en rigtig god ide at få lavet en lysberegning. Vi tilbyder gratis lysberegning som viser det optimale antal og placering af LED armaturerne. Derved opnår I den bedste udnyttelse af lyset, hvor der både tages højde for refleksioner fra væg, loft og gulv samt blænding, således belysningen skaber et godt arbejdsmiljø.

Produkt

Kvalitet er nøglen

Vi indkøber hos nogle af Europas førende producenter af sikkerhedsbelysning, LED-belysning, nødstrømsanlæg og UV-C ventilation – hvilket betyder at vi derfor kan levere produkter af meget høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser.
Dette er gældende til både inden- og udendørs brug, som f.eks. til kontorer, kantiner, lagerhaller, svømmehaller, parkeringspladser og meget andet.

 

Bliv forhandler

Tilmeld nyhedsbrev

Psst.. vi sender kun når vi har relevante informationer